Search
TOP
Wat doen we? – Mukava
9835
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-9835,eltd-core-1.1,woocommerce-no-js,awake-ver-1.0,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-top,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-left,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Wat doen we?
Product ontwerp

Heeft u een idee voor een nieuw product maar weet niet hoe u dit kunt uitwerken?

Met onze jarenlange ervaring in het ontwerpen van producten kunnen wij  u daar bij helpen. Grafisch ontwerp, 3D modellering en Autocad valt onder de mogelijkheden.

Relatiegeschenken

Bent u op zoek naar een gepersonaliseerd en/of speciaal relatiegeschenk?

Graveren van glas, aardewerk, hout en metaal. 3D printen, maar ook snijden van kunststoffen en dergelijke vallen onder de mogelijkheden. Hierdoor kunnen wij vrijwel elk idee realiseren.

Workshops

Wilt u meer te weten komen over 3D printen lasersnijden of grafisch ontwerp?

Wij bieden workshops aan op locatie of in onze eigen workshop ruimte. 3D printen, grafisch ontwerp en laser graveren voor beginners zijn enkele van de workshops die wij aanbieden.

Offerte aanvragen?

Neem contact met ons op voor al uw vragen. Wij zullen zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.

email: info@mukava.nl

Tel Kay:     06 42164745
Tel Bram:  06 30379788