Search
TOP
Over ons – Mukava
9550
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-9550,eltd-core-1.1,woocommerce-no-js,awake-ver-1.0,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-top,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-left,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Over ons

Wij zijn twee creatieve jongens met een passie voor productontwerp die van alle ideeën werkelijkheid kunnen maken. Door onze beide achtergronden vullen we elkaar perfect aan. Naast Mukava hebben wij Beastmount, een goedlopend bedrijf gespecialiseerd in mounts voor actie camera’s. Onze passie voor productontwerp ging verder dan mounts maken, dit gaf ons het idee om Mukava te starten.

Kay Peters

Specialisme: 3dprinten, electronica.

Na mijn studie chemie kwam ik er achter dat mijn interesse meer lag bij elektrotechniek en het fysiek maken van machines en producten. Als hobby ben ik mij gaan verdiepen in 3D printen, 3D ontwerp en modelbouw. Waar ik veel gecompliceerde ontwerpen maakte en uitwerkte. Daarnaast maakte ik veel creatieve cadeautjes.

De afgelopen jaren ben ik mij verder gaan specialiseren in het bouwen en gebruiken van 3D printers. Voor Beastmount heb ik alle productie 3D printers gebouwd en geoptimaliseerd.

Praktisch denken en technisch inzicht zijn mijn sterke punten.

Bram Bast

Specialisme: Grafisch en product ontwerp.

In 2007 was ik begonnen aan een opleiding productontwerp. Na 1,5 jaar ben ik mijn droom om professioneel kitesurfer te worden gaan volgen. Tijdens mijn kitesurf carrière heb ik een opleiding creatief dtp gevolgd, dit was mijn hobby destijds. Na een succesvolle 7 jaar als professioneel kitesurfer ben ik samen met Kay Beastmount begonnen. Deze markt ging perfect samen met mijn sport en hielp ons om snel te groeien.

Mukava laat mijn creativiteit in het productontwerp en grafisch ontwerp tot zijn kracht komen.

Creativiteit en connecties leggen zijn mijn sterke punten.

Offerte aanvragen?

Neem contact met ons op voor al uw vragen. Wij zullen zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.

email: info@mukava.nl

Tel Kay:     06 42164745
Tel Bram:  06 30379788