Klant ervaringen

Maquette-jaarbeurs-recycled

Today & Tomorrow / Jaarbeurs

Een tijdje terug vroeg Marc van Nieuwkerk van Today and Tomorrow | creative label of ik een maquette kon maken voor in het hoofdkantoor van de Jaarbeurs.
Een voorwaarde, het moest zo veel mogelijk #gerecycled zijn. Door gebruik te maken van gebruikte wijnkistjes was dit goed te realiseren.

Trofee-epoxy

FintechOS

Voor FintechOS maakte ik deze luxe trofeeën. Door te werken met Esdoorn hout en doorzichtig blauw epoxy creëerde ik een 3D trofee waarbij het logo precies in het midden kon zweven. 

Dopper

“Tijdens een activatie op Schiphol, ‘The Watergate Experience’, hebben wij 1800 gelaserde druppels in verschillende tinten blauw besteld, welke we op zeer korte termijn nodig hadden. Het ging snel, de communicatie was fijn en de prijs was goed. “

Lieuwe Boards / Red Bull

“Wij laten op maat gemaakte onderdelen van surfboards maken bij Mukava, heeft dit ons ontzettend veel tijd en geld bespaard. Ideale oplossing. Ook maken zij vaak awards voor ons en onze klanten “

HBO – Game of Thrones tafel

In opdracht van HBO maakte wij deze ‘wartable’ van 5×1.2 meter groot. Deze stond op station Utrecht centraal als promotie voor de nieuwe blueray box van Game of Thrones. 

FOX verre reizen

“Een uitvergroot ‘Dokter Bibber’ spel, maar dan compleet in de stijl van FOX. Niemand kon maken wat wij wilden, totdat we stuitten op Bram en Kay. Dit unieke spel werkte zeer goed tijdens de Verre Reizen beurs.”

Live Hilversum

Voor live Hilversum maakten we dit grote hart én de hartvormige giftbox. Deze Moesten binnen 4 dagen af, wat super gelukt is.

Ollie

“Voor diverse projecten heeft Mukava producten voor ons geproduceerd. En keer op keer zijn we ontzettend blij met de kwaliteit, betrokkenheid en snelheid die ze leveren. Echt een aanrader!”

Bosjesfestival

Voor het Bosjesfestival maakten wij dit mooie gelaagde logo in geschilderde lagen multiplex. Deze is elk jaar te zien als achtergrond van de mainstage!

Robot Kittens

“Als je bij ons op kantoor langskomt, kijk dan even naar die supergave letters op onze voorgevel. Wij zijn er heel blij mee, bedankt boys!”

Gooische Bierbrouwerij

“Een van onze kantoor ruimtes ligt langs het spoor, en sinds Kay en Bram de belettering hebben opgehangen, kunnen alle treinreizigers meegenieten van deze prachtige signing!”

RABOBANK

“Bram en Kay hebben voor ons de belettering van het Rabo GroenHuis gemaakt, welke een jaar op Utrecht Centraal heeft gestaan. Prijs- kwaliteitverhouding is top en de samenwerking was erg fijn”.

Hek

Particuliere Klant

Deze klant zocht een hek die precies in de ingang van het pad pasten. Door gebruik te maken van zeer hoge kwaliteit hardhout multiplex kon ik dit hek uit 3 lagen halen waardoor het hek een stevig geheel werd en niet door zou kunnen zaken. Verder is het hek strak afgelakt en zal de komende 10 jaar geen aandacht nodig hebben.

ALK

Voor ALK maakte we in samenwerking met Groene Luxe dit geweldig mooie logo.

Mystic

Voor de Mystic most extreme move in Zuid Afrika zochten wij een toffe trofee. De jongens van de Trofeemakers maakte dit ontwerk van een mini Tafelberg waar dit evenent plaats vond. Mooi optijd en een erg goede prijs!

World Kiteboarding League

Zeer blij mee deze op maat gemaakte awards. 

De Keizer Marine

We kregen de opdacht om een strak trofee te maken als giveaway voor een golf tournooi. De vereisten waren: Luxe uitstraling en perfecte afwerking. De Keizer was zeer tevreden!

Beastmount

Wij hebben zelf mounts ontwikkeld voor de camera van de surfboard. Beastmount loopt inmiddels al een aantal jaar en wij leveren mounts aan winkels en bieden het online aan. 

La Superba

“Ik kwam met een idee voor een kandelaar op een wijnfles binnengelopen. Een maand later had ik de eerste 1000 producten al in handen. Compleet ontworpen en ontwikkeld tot aan de verpakking en handleiding toe! Erg blij mee!”

MateMade / Samsung

“Voor een fotoshoot met een nieuwe mobiele telefoon van Samsung zochten wij een koppelstuk om actiesporten te filmen met een mobiele telefoon. Er werd super met ons meegedacht. Ook bij het testen waren ze aanwezig om nog aanpassingen te maken. We kregen een super product voor een erg goede prijs!”

Altera

Voor Altera maakte wij deze grote kaart van heel Nederland. Hier zijn alle snel, -en N wegen op te zien. Net als al het water en land.

Gemeente Hilversum

“Voor de opening van een nieuwe wijk bestelden wij een kaart van Hilversum, met als puzzelstukje de nieuwe wijk. Het was een ontzettend creatieve en leuke manier om Hilversum Nieuw Zuid te presenteren, door letterlijk de wijk aan de kaart toe te voegen.” 

VondelCS – Media en Cultuur LAB van AVROTROS 

“Wij zochten op zeer korte termijn een afscheidscadeau voor het talentennetwerk dat maandelijks bij VondelCS bijeenkomt. Eén belletje was genoeg. Kay en Bram dachten gelijk mee en we kregen meteen de dag erop een proeflijst, welke perfect was. We hebben in no-time 25 unieke lijsten gekregen voor een supergoede prijs. Deze gasten schakelen wij voortaan altijd in als wij iets bijzonders op korte termijn nodig hebben.” 

MARCUS

“Voor ons café wilden wij graag een Mega Jenga spel met ons logo erin gegrafeerd. Dit was een schot in de roos, fijn werken en keurig resultaat.”

XR Utrecht

“Wij hadden houten printstempels nodig om T-Shirts te bedrukken met onze design prints. We konden heel snel bij Mukava terecht en ze hebben de stempels perfect laser gesneden. Goede kwaliteit en snelle service! We komen voor ons volgende project zeker weer bij Mukava langs!”

Flower moment

Voor Flower moment en Meutt maakte wij deze uithangbordjes. Deze hingen in Loods5 in Amersfoort.

Portofolio